“Amaç, toplumsal barışı sağlamak…”   

“Amaç, toplumsal barışı sağlamak…”   

ABONE OL
22 Şubat 2024 16:07
“Amaç, toplumsal barışı sağlamak…”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin, seçim çalışmalarına hızlı vererek, toplumun farklı katmanları ile yüz yüze görüşüyor.

Geçmiş dönemlerde CHP’den milletvekili adayı olan, uzun zamandır da Adana İl Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren Tekin, siyasette kadın temsilini arttırmaya yönelik çalışmalara ağırlık vereceğini belirtti.

Adana’daki Cemevlerini ziyaret eden Oya Tekin Alevi yurttaşlarla bir araya geldi, “Katılımcı Yönetim” anlayışıyla yurttaşların sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Kimsenin kendisini öteki olarak görmeyeceği, toplumsal barışın egemen olduğu bir Seyhan’ı birlikte nasıl oluşturacaklarına geniş yer verdi.

Adaylığı öncesinde de emek mücadelesine etkin destek olan Oya Tekin, her emek kolunun dertlerini dinleyip, sorunlara yönelik çözümler üretmeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Cinayet Kurbanı İpek

14 Şubat günü tabancayla başından vurularak katledilen 18 yaşındaki İpek Akgül’ün ailesini ziyaret eden Tekin, geçmişten bu yana şiddetten zarar gören kadınlar için önemli çalışmalar yürüttüklerini, Seyhan’da güvenli ve şiddetsiz bir kent oluşturma çabası vereceklerini altını çizdi. Kadınların toplumsal yaşamdan ve iş yaşamından dışlanması, yoksulluk ve şiddete tutsak edilmesi gibi sorunlarla başa çıkmak için çok sayıda projeleri olduğunu belirtirken, başkan adaylığında da önceki yaşantısındaki gibi aktivist tavrını sürdüreceğini söyledi..

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP