“Adana’da oy hesabı yapmadan çalışmamalarımızı sürdüreceğiz…”

“Adana’da oy hesabı yapmadan çalışmamalarımızı sürdüreceğiz…”

ABONE OL
2 Şubat 2024 15:45
“Adana’da oy hesabı yapmadan çalışmamalarımızı sürdüreceğiz…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Halk TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının canlı yayın konuğu oldu. Gazeteci Küçükkaya’nın, Türkiye ile Adana gündemiyle ilgili sorularını yanıtlayan Karalar, belediyeyi devraldıklarında gelirin 4 katı borç bulunduğunu , gelinen noktada borcun 4 katı gelire ulaşıldığını belirtti.

Adana’da yaptıkları çok önemli altyapı, yol, su, köprü, alt geçit, sosyal belediyecilik hizmetlerine değinen Karalar, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan otogar, 8 alt geçit, metro, tramvay, kütüphaneler ile diğer hizmet projelerine de değindi. Başkan Zeydan Karalar, Adana’da su kayıp kaçağını büyük oranda azaltması planlanan SCADA uygulamasıyla ilgili de bilgi aktardı.

Belediye’de gelirin nasıl artırıldığına ilişkin yapılanları anlatan Başkan Karalar, yüzlerce iş makinesi satın alındığını, böylece kiraya giden paranın tasarruf edildiğini açıkladı.

Adana’nın vergi gelirinin artırılması konusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini, belediyeye yılda 1 milyar liralık girdi sağladıklarını da belirten Başkan Zeydan Karalar, güneş enerjisi santrali kurarak hem belediyenin elektrik giderinin karşılanması hem de bir o kadar elektrik satışı gerçekleştirip, belediyeye gelir sağlanması için çalışma yürüttüklerini bildirdi.

Karalar, Adana’da halka hizmet ederken oy hesabı, siyasi parti ayrımı yapmadıklarını söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP