Mavi Kelebekler utkudan utkuya koşuyor…

Mavi Kelebekler utkudan utkuya koşuyor…

ABONE OL
8 Ocak 2024 14:05
Mavi Kelebekler utkudan utkuya koşuyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya/ Olaynet– Hentbol Kadınlar Süper Ligi’n doruğunda yer alan Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı durdurulamıyor. 2023-2024 sezonunda bileği bükülmeyen Mavi Kelebekler, güçlü rakibi Yalıkavak’a da acımadı. Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını da 12-14 skorla önde kapatan Maviler, maç sonunda parkeden 24-29 galip ayrılmasını bildi.

Zaman zaman baş başa süren karşılaşmayı kazanarak yolunu yenilgi almadan sürdüren Avrupa Şampiyonu ünvanlı Konyaaltı, Kastamonu’dan sonra Yalıkavak’ı da mağlup ederek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, bu sonuçla puanını 22’ye çıkararak liderliğini sürdürdü.

Maviler’de maçın en skorer oyuncusu attığı 7 gol ile Samara Da Silva Vieira olurken, Beyza İrem Türkoğlu ve Alena İkhneva da 5’er golle skora katkı yapan isimler oldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek yenilmezlik ünvanını sürdüren takımı kutladı.

Başkan Esen, takımlarının Süper Lig ile Türkiye Kupası’nı kazanacak güçte olduğunu, iki kupayı da istediklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP