“Birlikte kazanacağız”

“Birlikte kazanacağız”

ABONE OL
31 Ocak 2024 11:26
“Birlikte kazanacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’in tanıtım toplantısına katıldı. CHP İl Başkanı, Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, başkan adayları, CHP ilçe başkanlarının da yer aldığı toplantıda konuşan Böcek, 5 yıllık süreçte Antalya’nın 913 mahallesine kimseyi ötekileştirmeden, herkesin dertlerine derman olmak üzere hizmet ettiklerini söyledi.

Türkiye’de en borçlu belediyeyi devralmalarına karşın borç sömürüsü yapmadan Antalya için gece gündüz çalıştıklarını belirten Böcek, ekonomik kriz, pandemi, orman yangınları, depremler, sel gibi afetler yaşandığını , tüm olanaklarıyla yurttaşların yaralarını sarmaya çalıştıklarını anlattı. Birçok olumsuzluğa karşın gerekçelere sığınmadan Alanya’nın 102 mahallesine hizmet götürdüklerini belirten Başkan Böcek, konuşmasında şunları söyledi:

Muhtarları dinledik, taleplerini aldık. Alanya’nın önemli alt yapı eksiklikleri vardı. Hep birlikte yapılması gereken ne varsa yaptık. 70’li yıllardan kalma asbestli içme suyu hatlarını yeniledik. Birçok mahalleye kanalizasyon hattı kazandırdık. Arıtmaları yeniledik. Önümüzdeki günlerde Alanya için yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sizlerle başka bir toplantıda paylaşacağım.

Muhittin Böcek olarak her zaman olduğu gibi sevgisiyle sıcak, saygısıyla gönül insanıyım. Hiçbir siyasi rakip tanımıyorum, en büyük rakip kendimiziz. Kimseyi ötekileştirmeden, halkımıza hesap vererek, hiçbir yanlışın içerisinde olmadan yolumuza devam edeceğiz.

Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak bildik. Bizi seven, oy veren insanları mahcup etmedik. Antalya için hep daha iyisini daha güzelini yapacağız. Alanya kazanacak. Antalya kazanacak. Yine kazanacağız, birlikte kazanacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP