Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




Beşikçioğlu, Devlet Tiyatroları’ndan istifa sürecini anlattı…

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, seçim çalışmalarına başladı. Sözcü TV’ye

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, seçim çalışmalarına başladı.

Sözcü TV’ye konuk olan Beşikçioğlu adaylık sürecini, “Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım” sözleriyle anlattı.

Beşikçioğlu Devlet Tiyatroları’ndan istifa sürecini ise şöyle anlattı:

“Aslında AKP iktidarının sebep sonuç ilişkisi yüzünden ben devlet tiyatrolarından istifa ettim. Ordu’da bir turnedeydim, Ordu gençlik kollarında Recep Bey’in bir konuşması vardı; ‘Ya bu sanatçılar çok ileri gittiler parasını biz veriyoruz kardeşim bizim istediğimizi yapacaklar’ dedi.

Ki devlet tiyatrolarının kendi içerisinde özel bir yapısı vardır, hangi tandansa ait olursa olsun o çeşitlilikte oyunlar oynamak zorundadır. Böyle olunca baktık iş olacak gibi değil istifa ettik ve Tatbikat sahnesini kurduk iyi ki de kurmuşuz. Bazı şeyler de hoş sonuçlar doğurabiliyor. İyi ki de öyle olmuş, iyi ki de o lafı etmiş.”