Kurultay gecesinde Kılıçdaroğlu’na “izin vermiyoruz” demişti!
  • OLAY NET
  • Gündem
  • Kurultay gecesinde Kılıçdaroğlu’na “izin vermiyoruz” demişti!

Kurultay gecesinde Kılıçdaroğlu’na “izin vermiyoruz” demişti!

ABONE OL
11 Kasım 2023 14:36
Kurultay gecesinde Kılıçdaroğlu’na “izin vermiyoruz” demişti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– 4-5 Kasım’da Ankara Spor Salonu’nda yapılan CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda, birinci oylamada Özer Özel’in fark yaptığının belli olmasının sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu çekilme kararı aldığını belirtmişti.

Ancak Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen İmambakır Üküş’ün, bu kararın yanlış olduğunu bağırarak söylediği “izin vermiyoruz. Mücadele edeceğiz, kaybedeceğiz” sözleri büyük yankı uyandırmıştı. Üküş’ün, Kılıçdaroğlu’na dönerek bağırması da sorgulanmasına neden olmuştu.

İmambakır Üküş, kongre gününe ilişkin sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşımda bulundu. İküş, paylaşımında suçlamalar da bulunurken şu sözlere yer verdi:

CHP kurultayında ne olduğunun konuşulmaması tartışılmaması için hakkımda linç kampanyası açıldı… Hakkımda itibarsızlaştırma kampanyası açıldı… Soru basit aslında… Kurultayda ne oldu? Açık ara önde olan @kilicdarogluk nasıl kaybetti? Kim kimlerle ne iş tuttu? Kim nasıl oyunu değiştirdi? Hiçbir kurultayda konuşulmayan iddiaların nedeni ve kaynağı ne? Tamam; bana karşı Kılıçdaroğlu’nu açık ve militanca savunduğum için kampanya açabilirsiniz… Tamam; sizin yalanlarınızı dün de bugün de yarın da yüzünüze karşı haykırdıĝım için benden nefret edebilirsiniz… Hiç önemli değil… Ama kurultayda ne oldu? Kim kimi nasıl “ikna” etti? Kim nasıl oyunun rengini değiştirdi? Hepimiz biliyoruz… Hepiniz biliyorsunuz… Herkes gördü… Herkes biliyor… Bana karşı yaygara gerçeğin üstünü örtemez… Ne oldu? Nasıl oldu? Unutmadık… Unutmayacağız… Her şey sırayla…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP