Aşı da, kapanma da yok! 

Aşı da, kapanma da yok! 

ABONE OL
3 Ekim 2023 16:07
Aşı da, kapanma da yok! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TTB tarafından “COVID-19 ile uyumlu klinik bulgularla tedavi gördüğü” hastanede hayatını kaybettiği belirtilen Hatay Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun (59) yaklaşık 25 yıldır “kalp yetmezliği” rahatsızlığı yaşadığını açıkladı.

Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, Mahmutluoğlu’na yapılan testlerde COVID-19 tanısı konulmadığını aktaran Koca, Mahmutoğlu’nun vefatının adeta bir kara propaganda aracı olarak kullanılmaya başlandığını söyledi.

Koca, “Bu propaganda, Eris varyantı sebebiyle, tıpkı salgının başlarındakine benzer, şu an için asla gerçekçi ve gerekli olmayan, bilimsellikten tamamen uzak tedbirlerin uygulanmasına ve aşı kampanyaları başlatılmasına yöneliktir” dedi.

Şimdi gündemde olan küresel ve yerel propagandanın eski tecrübenin haklı endişesinden hareketle bir boyun eğdirme çabası olduğunu vurgulayan Koca, şunları söyledi:

“Boyun eğmeyiz, eğmeyeceğiz. Bu söz konusu bile olamaz. Toplu aşı kampanyası ya da kapanma benzeri tedbirler asla uygulanmayacak. COVID-19, artık griple nasıl mücadele ediliyorsa tıpkı öyle mücadele edilecek bir hastalıktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP