Eski sevgiliyle “çapkınca” çalışması…

Eski sevgiliyle “çapkınca” çalışması…

ABONE OL
2 Temmuz 2023 13:40
Eski sevgiliyle “çapkınca” çalışması…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Türk pop müziğinin sevilen ismi Simge, geçtiğimiz akşam Girne Rocks Hotel’de sahne aldı. Güzel şarkıcı konser öncesi basın çalışanlarıyla biraraya geldi. 3 Temmuz’da çıkacak yeni şarkısı ‘Çapkınca’yı eski sevgilisi Ozan Bayraşa’yla hazırladığı anımsatıla Simge, “Bunu başarmak çok zor oldu. Yaklaşık 5 yıldır küstük ve birbirimizde hiç görüşmüyorduk. Birbirini seven insanların ayrıldıktan sonra arkadaş kalabilmeleri çok zor. Bu süreçte kendimi geliştirdim ve üst bir seviyeye taşıdım. Sonrasında çok iyi arkadaş olduk. İş başka aşk başka” dedi.

“HAYATIMDA KİMSE YOK”

Şu anda yaşamında birinin olmadığını söyleyen Simge, “Biri olsa ve birlikte çalışmanızı istemese ne tepki verirsiniz?” sorusunu, “Öyle bir durumda “Bay bay” derim. Benim hayatıma karışamazlar. Belki mangal yürekli biri bu fikrimi değiştirebilir de ama ben bu noktaya kendi emeklerimle geldim” diyerek yanıtladı.

SEFO’YLA DÜET GELİYOR!

Sefo ile geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla ilgili konuşan Simge, “Bir işbirliğimiz var. Çok güzel bir düet çalışması yaptık. Haftaya kayıtları ve çekimleri yapılacak. Sefo’yu zaten çok seviyordum. İkimizin işbirliğinden çok heyecan duyuyorum” dedi. Simge, sevilen şarkıları, danslarıyla konuklarına unutulmaz bir bayram yaşattı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP