Oğan’dan İYİP’i Özkan’a ‘Barzani’ yanıtı
  • OLAY NET
  • Gündem
  • Oğan’dan İYİP’i Özkan’a ‘Barzani’ yanıtı

Oğan’dan İYİP’i Özkan’a ‘Barzani’ yanıtı

ABONE OL
4 Haziran 2023 15:19
Oğan’dan İYİP’i Özkan’a ‘Barzani’ yanıtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da ‘Göreve Başlama Töreni’ gerçekleştirildi. Törene yabancı liderler ile temsilcilerinin yanı sıra Türkiye siyasetinin önemli isimleri de çağrılırken, sosyal medyaya düşen görsel kareler gündemin konusu oldu.

Çok konuşulan karede Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunda Erdoğan’a desteğini açıklayan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan vardı.

Kareyi sosyal medya hesabından paylaşan İBB İYİP Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan Ülkücüyü kessen Barzani ile fotoğraf çektirmez. Plana sadık kalmış kullanması sonrasında, Sinan Oğan’dan yanıt geldi.

Oğan sosyal medyadan verdiği yanıtta “İbrahim bey merak ediyorum bunu cehaletten mi yazdınız, yoksa belediye işlerinden arta kalan vakitlerde yarı zamanlı trollük mü yapıyorsunuz? Hiç uluslararası bir toplantıya katılmadın mı, hiç kokteyle katılmadın mı ömründe? Bu tür ortamlarda siz birisiyle konuşurken birileri gelir orada durur ve ya sizin konuştuğunuz kişi ile selamlaşır? O esnada orada bulunan fotoğrafçılar da fotoğraf çeker. Bunlar önceden planlanan görüşmeler değil ki… Senaryo yazıyorsunuz…” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP