“Kazandığımız her şey anamızın ak sütü gibi helal!”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Kazandığımız her şey anamızın ak sütü gibi helal!”

“Kazandığımız her şey anamızın ak sütü gibi helal!”

ABONE OL
26 Haziran 2023 17:53
“Kazandığımız her şey anamızın ak sütü gibi helal!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– DAP Genel Başkanı Ali Babacan Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı iletisinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “Milletimizin hayrına olan her şeyi açık yüreklilikle destekleyeceğiz. Helalinden kazanmak, doğruyu söyleyerek kazanmaktır. Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Hiç kimseyi aldatmadık. Kazandığımız her şeyi de anamızın ak sütü gibi helalinden kazandıkdedi.

Babacan, şunları söyledi:

Doğruya doğru demekten gocunmayacağız. Biz milletimizin hayrına olan her şeyi açık yüreklilikle destekleyeceğiz. Şunun da bir kere daha altını kalınca çizeyim; bu ülkenin en etkili muhalefet partisi de biz olacağız. Hatalı gördüğümüz ne varsa söyleyeceğiz. Hatalardan, yanlışlardan dönülmesi için canla başla mücadele edeceğiz.

Tertemiz bir seçim kampanyası yürüttük. Konuşunca doğruyu söyledik.  Şimdi ise partimiz kuruldu kurulalı dosdoğru çalışmış olmanın verdiği huzurla yeniden milletimizin karşınızdayız. Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Hiç kimseyi aldatmadık. Kazandığımız her şeyi de anamızın ak sütü gibi helalinden kazandık. Bugün, seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var. Seçim kampanyası boyunca kimseyi aldatmayan, yalan söylemeyen, iftira atmayan, kul hakkına girmeyen, kamu malını kullanmayan, dosdoğru çalışan güçlü bir teşkilatımız var. Evet, seçimi kazanamadık. Bunun için gereken öz eleştiriyi de muhasebeyi de yapmaktan kaçınmayacağız. Ancak şunu gönül rahatlığıyla ifade ediyorum ki biz kimsenin hakkını yemedik. İçimiz rahat, gönlümüz ferah.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP