Aleyna Tilki’den NASA’ya çağrı…

Aleyna Tilki’den NASA’ya çağrı…

ABONE OL
31 Mayıs 2023 19:14
Aleyna Tilki’den NASA’ya çağrı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Genç müzik tutkunlarının en çok dinlediği şarkıcılardan Aleyna Tilki, NASA’ya çağrıda bulunda.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin “uzaylıları itiraf edin bir an önce rahat rahat takılalım o ırklarla birbirimize ihtiyacımız var” sözlerine yer verdiği sosyal medya paylaşımında şu vurguyu yaptı:

NASA artık sen de toplumun bir parçası ol, toplumun farkındalığını yönetmeye kalkmadan (…) ve uzaylıları itiraf edin bir an önce rahat rahat takılalım o ırklarla birbirimize ihtiyacımız var.

Yarım yamalak bir bilgi de olmasın bu da toplumu algı olarak yönetmek oluyor. Net bir şekilde uzaylı kardeşlerimiz,  arkadaşlarımız kankanlarımızla aramızdaki o köprüyü oluşturmaya adım atın kolaylaştırın biraz bu işleri…

Uzaylıları merak edişimiz içimizdeki uzayı görmeye bir adım atmaktı bence… Duygu dünyamız ve bedenimizdeki uzayla daha kolay tanışmamızı sağlayabilir diğer uzaylılar. Madem en büyük yatırımlar insanın kendisi dışındaki uzaya yapılıyor, o zaman uzaylılarla buluşmak hakkımız.

Hepimiz bi bütünüz. Uzaylıları anlamak bizim kendimizi de anlamamız olacak. Daha çok canlı farklı cinsle iletişim kurmak istiyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP