“Bölünmeyin, kim ne der diye korkmayın…”

“Bölünmeyin, kim ne der diye korkmayın…”

ABONE OL
12 Ocak 2023 21:27
“Bölünmeyin, kim ne der diye korkmayın…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Şarkıcı-yorumcu Melike Demirağ, muhalefete iktidarın olumsuz uygulamalarına karşı “bölünmeyin” uyarısına bulundu.

Demirağ, bunca yaşanan olumsuzluklarda herkesin rolünün olduğunu belirttiği sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Kuvvetler ayrılığını kendinde toplamış bir insan bir zamanlar mütevazi bir hayattan geldi. Ve parmağımdaki yüzükten başka şey görürseniz hesabını sorun dedi. Gücü eline geçirince saraylar yaptırdı, kışlık, yazlık. Yargıtay yapamazsın dedi. Sıkıysa durdurun dedi. Sustuk!

Bütün güç eline nasıl geçti. Bunda muhalefetin, hepimizin, ve kendilerine sazan diyen aydınların da rolü var. Bu ülkedeki itibardan eksik olmaz zihniyetiyle altındaki arabalar, uçaklar, binlerce koruma, halka tavuk yemi atar gibi otobüsten fırlatılan şeyler. Onurunu kaybetme,

Ey Muhalefet yıkın artık bu saltanatı. Amasız birleşin. Çoluğunuzun, torunlarınızın geleceğini cehalet ve yobazla Elele vermiş muktedirlere ve onların çıkar çevrelerinden koruyun. Bölünmeyin, kim ne der diye korkmayın. Parlamenter demokrasiyi kurun önce. Kurtarın bu ülkeyi…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP