“İstanbul’a değil, Türkiye’ye nefes aldıracağız…”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “İstanbul’a değil, Türkiye’ye nefes aldıracağız…”

“İstanbul’a değil, Türkiye’ye nefes aldıracağız…”

ABONE OL
22 Aralık 2022 13:31
“İstanbul’a değil, Türkiye’ye nefes aldıracağız…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, il yönetimi, partinin İstanbul’daki 39 ilçe başkanı ile 14 belediye başkanı, yerel mahkemece hapis ve siyasi yasak kararı verilen İstanbul Anakent Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Saraçhane’deki tarihi İBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, Kaftancıoğlu, yönetimi ile tüm parti kadroları olarak, İstanbul’a aynı yıl içinde iki kez Belediye Başkanı seçilen İmamoğlu’nun yanında olduklarına vurgu şunları söyledi:

“Başkanım, ‘Geçmiş olsun demiyorum’ dedim. Çünkü, iktidardaki kötülüğün yaptıklarının sınırı yok. Ve görünen o ki, bundan sonra da yapacaklarının sınırı yok. Ancak, biz biliyoruz ki, hep birlikte, sadece bizlere yapılan kötülükler nedeniyle değil, hep beraber omuz omuza bizler, 85 milyonun başından bu kötülüğü devam etmek def etmek için, onlar ne yaparlarsa yapsınlar, onların kötülüklerinin sınırı yoksa, bizlerin de azminin, kararlılığının ve çalışma inancının sınırlılığı yok, diyorum. Ve dün gece olanlar, bize bir kez daha bu kötülüğün sonunun olmadığını gösterdi. Biz biliyoruz ki, hep beraber İstanbul örgütü olarak nasıl 31 Mart’ta, nasıl 23 Haziran’da inanarak, çalışarak, sandıklara ve oylara sahip çıkarak, İstanbul’u halka verdiysek, bu kötülükler karşısında da aynı inançla hep birlikte mücadele edeceğiz ve sadece İstanbul’a değil, Türkiye’ye nefes aldıracağız, diyorum.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP