Mersin Gençlik Festivali’ne yoğun ilgi

Mersin Gençlik Festivali’ne yoğun ilgi

ABONE OL
22 Ekim 2022 10:49
Mersin Gençlik Festivali’ne yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ OLAYNET– Anakent Belediyesi’nin, gençlerin doyasıya eğlenebilmeleri için düzenlediği ilk gençlik festivali olan ‘Mersin Gençlik Festivali’ tüm coşkusuyla başladı.

Festivalin ilk gününde gençler performans sahnesi ve aktivite alanında doyasıya eğlenirken, müziğe de doydu. ‘Geç Kalma Genç Kal’ sloganı ile gerçekleştirilen Mersin Gençlik Festivali ilk gününde gençlerden tam not aldı.

Dijital oyun aktiviteleri, DJ performansları ve birbirinden güzel aktiviteler festivale renk katarken, gün boyu süren performans sahnesi ve aktivite alanlarında yapılan etkinlikler gençlerden büyük ilgi gördü.

Tüm gün süren performans sahnesi ve aktivite alanında; DJ performansları, Melodi Kızılgün/Anime-Oyun Trivia ve Ödüllü Cosplay Show yer aldı.  Performans Sahnesi ve Aktivite Alanı’nda DJ performansları yer alırken, festivalde müzik adeta hiç susmadı.

Öğle saatlerinde başlayan Ücretsiz Deneyim Alanlarında ve Yetişkin Eğlence İstasyonlarında da Mersinliler doyasıya eğlencenin tadına vardı. Melodi Kızılgün’ün sahneye Cosplayerları davet etmesi üzerine Sahne Cosplay Show başladı ve festival renkli görüntülere sahne oldu.

Eski Dünler ve Kent Orkestrası’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar da, gençleri doyasıya eğlendirdi. Ayak Voleybolu Oyunu,  Just Dance İstasyonu, Retro Oyunlar İstasyonu, Canlı Langırt Oyunu, Döne Döne Basket Oyunu, Balon Maç Oyunu, PUBG Oyun İstasyonu, Cosplay İstasyonu gibi noktalar da festival kapsamında yer aldı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP