Gençlik Festivali’nden İrem Derici geçti…   

Gençlik Festivali’nden İrem Derici geçti…  

ABONE OL
22 Ekim 2022 12:32
Gençlik Festivali’nden İrem Derici geçti…   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin/ OLAYNET– Anakent Belediyesi’nin ‘Geç Kalma Genç Kal’ sloganıyla bu yıl ilkini düzenlediği “Mersin Gençlik Festivali”, birinci gününde İrem Derici konseriyle taçlandı.

Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda dolu dolu etkinliklerle start verilen festivalde binlerce genç, akşam saatlerine kadar birçok oyun ve etkinliğe katıldı. Akşam saatlerinde ise DJ Öznur Uyanık, MC Halil Bal ve Orkun Sofuoğlu’nun showlarıyla sürerken festival, Berkcan Güven ve hemen arkasından İrem Derici’nin konseriyle görkemli bir renge büründü.

Sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyleyen, sahne performansı ile beğeni toplayan İrem Derici’ye konser sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger tarafından çiçek takdim edildi. Özdülger, “Sanat kenti, sanatçı kenti, gençlik kenti Mersin’imize hoş geldiniz. Ben Başkanımız Sayın Vahap Seçer adına sizlere selam getirdim ve tabi ki siz sevgili gençlerimize. Kendisi bu akşam Mersin’de değil, ama sizlere selamları ve sevgileri var. Bu güzel gecede, bu güzel gençlerimizle birlikte olduğunuz için size çok teşekkür ediyoruz. Bütün ekibinize teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz ve daha nice nice konserler diliyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP