Tarımın geleceği İzmir’de konuşulacak

Tarımın geleceği İzmir’de konuşulacak

ABONE OL
21 Ağustos 2022 12:54
Tarımın geleceği İzmir’de konuşulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir- Her yıl kentin ticari fırsatlarının değerlendirildiği İzmir İş Günleri, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında, 1-2 Eylül 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleşeceği belirtildi.

Olaynet.net’in edindiği bilgiye göre, bu yıl 8. kez düzenlenecek İzmir İş Günleri’nde, “Terra Madre Anadolu İzmir 2022”ye de paralel olarak dünyanın en önemli gündem maddelerinden olan “Tarım Ticareti: Dayanıklı Küresel Gıda Tedarik Zincirleri Kurulması” konusu işlenecek.

T.C. Ticaret Bakanlığı ile İzmir Anakent Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen İzmir İş Günleri, 2015 yılından bu yana düzenleniyor ve katılımcı ülke temsilcileri ile Türk yatırımcılar arasındaki iş fırsatlarının değerlendirilebileceği ticari bir platform oluşturuyor.

Geçen 7 yılda yaklaşık 100 ülkeden 150’ye yakın konuşmacı ve binlerce katılımcının yer aldığı uluslararası İzmir İş Günleri’nin konu başlıkları ise dünya gündemine ve hedeflerine göre belirleniyor. 8. İzmir İş Günleri’nde, İzmir Enternasyonal Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen dünyanın en büyük gastronomi etkinliği “Terra Madre Anadolu İzmir 2022”ye paralel olarak “Tarım Ticareti: Dayanıklı Küresel Gıda Tedarik Zincirleri Kurulması” konusu, altı oturumda masaya yatırılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP