Halkın sineması Kozan’da…

Halkın sineması Kozan’da…

ABONE OL
12 Ağustos 2022 13:08
Halkın sineması Kozan’da…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Anakent Belediyesi’nde her hafta bir mahallede gerçekleştirilen Halkın Sineması uygulaması bu hafta Kozan ilçesinde halkla buluşturuldu.

Şehit Kubilay Parkı’nda yapılan, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, siyasiler, meclis üyeleri, muhtarlar ile Kozanlıların bulunduğu gösterime katılan Anakent Belediye Başkanı kozan’lşa hiçbir dönem bu denli ilgilenilmediğini belirten Zeydan Karalar, konuşmasında şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Kubilay Parkı’nın açılışında Kozan’a geldiğinde ben kendisine uzun süre Kozan’ı anlattım, kendisi de Kozan’da halkın coşkusundan, gördüklerinden çok etkilendi. Kozan’ı ve Kozanlıları çok sevdi ve açılışta yaşadıklarından çok etkilendi. Millet İttifakı iktidarında Kozan’a büyük yatırımlar yapacağından eminim. O zaman işsizlik sorunu da azalacak. Biz nasıl batmış bir belediyeyi bu hale getirdiysek, Millet İttifakı iktidarında da Türkiye için çok güzel işler yapılacak. O zaman bu kardeşinizin elinde de çok daha fazla imkan olacak. Bu gücü de elbette halkımıza daha fazla hizmet için kullanacağız.”

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP