Çav Bella davasında beraat,,,

ABONE OL
28 Haziran 2022 16:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de, bazı camilerden ‘Çav Bella’ marşının çalınmasıyla ilgili görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı için yargılanan eski CHP İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, yargılandığı davasından beraat ettiğini açıkladı.

Özdemir, sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımında şunları yazdı:

“Dava evvelde belirtmiş olduğum gibi Türkiye’de haksızlığa uğrayan ilk ben değilim ancak son insanların bizler olması için hak, hukuk ve adalet mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bugünleri geleceğe tarihi bir vesika bırakmak adına önümüzdeki süreçte paylaşacağım.

Adliye koridorlarında hak mücadelemi birlikte omuzladığımız Av.Yağızcan Veli, Av. Sevim Belen, Av. İrem Zayim, Av.Faris Dikçe, Av.Ebrar Özdemir, Av. Adem Yaprak, Av. Kerem Altıparmak ve Yaman Akdeniz hocam nezdinde değerli İfade Özgürlüğü Derneği ailesine,

Her türlü zor koşullar altında dahi, kalemini eğip bükmeden,topluma gerçekleri aktaran değerli basın ve medya kuruluşlarına, Mesleğini,onuru ve şerefiyle ifa eden kamu çalışanlarına,

Bana yürekten inanarak, dayanışma gösteren, desteklerini ileten tüm güzel yürekli insanlara,varlıklarıyla güç katan tüm dostlarımıza, yol arkadaşımızlarımza çok teşekkür ederim.

Değerli Kamuoyu, Sevgili Dostlarım, Bugün kamuoyunda Çav Bella davası olarak bilinen davada iki yıldır yargılanan tek kişi olarak, ikinci kez beraat kararı verildi. Üzerime atılan asılsız ithamlar, iftira ve yalanlar, gerçekler duvarına çarparak bir kez daha parçalandılar”  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP