“Sistemin değişmesi gerek…”

 “Sistemin değişmesi gerek…”

ABONE OL
8 Ocak 2022 11:03
 “Sistemin değişmesi gerek…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin- İYİP üyeleri tüm Türkiye’de 2022 yılında da yurttaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. İYİP Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz’ın da katıldığı programa Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak, Erdemli Belediye Adayı Sedar Arslan ve çok sayıda partili eşlik etti.

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener’in 2 yıldır Türkiye’yi karış karış gezdiğini, gittiği her yerde yurttaşın, esnafın, işçinin, çiftçinin, iş adamının dertlerini dinlediğini anımsatan Kocamaz, amaçlarının sıkıntıları dinledikten sonra siyasi parti olarak neler yapmaları gerektiğini tespit etmek ve gelecekle ilgili düşüncelerini ortaya koymak olduğunu söyledi.

Ülkenin şu an yaşadığı krizin sadece dünyada yaşanan salgın ve bunun küresel etkileriyle açıklanamayacağını belirten Kocamaz, Türkiye için üretimin önemine vurgu yapmasının ardından, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle ilgili de gelinen noktada halkın bunu açık bir şekilde gördüğünü belirtti.

Kocamaz, var olan başkanlık sisteminin ülkenin önünü tıkadığının artık açıkça görüldüğünü de belirterek, “Bu sistemi değiştirmediğimiz sürece kim gelirse gelsin bundan farklı olmaz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP