Onbeşinci yılında anılıyor…

ABONE OL
5 Kasım 2021 14:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir döneme adını yazdıran politikacı Bülent Ecevit, onbeş yıl önce yaşamını yitirdi. Onu unutmayanlar, onu yüreklerinde yaşatanlar Ecevit’i onbeşinci yılında, politik arayışına “ortanın solu” anlayışına kazandırdığı anlamla saygıyla anıyor.

Ecevit için sosyal medyada yer alan bazı paylaşımlar şöyle:

Kemal Kılıçdaroğlu

Ömrünü milletine adamış, cesareti, mütevaziliği ve sevgiye olan inancıyla gönüllerde taht kurmuş, Kıbrıs’ın Fatih’i, Türkiye’nin Karaoğlan’ı, büyük siyaset ve devlet adamı, Genel Başkanım #BülentEcevit‘i rahmet ve özlemle anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum.
Özgür Özel
“Ortanın solu”nu iktidara taşımış, rakiplerinin dahi dürüstlüğünü ve vatan sevgisini övdüğü bir Başbakan, halkın Karaoğlanı, gerçek bir entelektüel, 3. Genel Başkanımız Sayın #BülentEcevit‘i ölümünün 15’inci yılında saygı ve rahmetle anıyorum.
Ekrem İmamoğlu
“Ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen” Bir ömür boyu bu kıymetli fikrin peşinde koşmuştu. Siyasi tarihimizde derin ve önemli izler bırakan #BülentEcevit’i vefat yıl dönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.
Meral Akşener
Nezaketi, dürüstlüğü ve devlet insanı duruşuyla Türk siyasetinin unutulmaz isimlerinden biri olan,   Cumhuriyetimizin 16’ncı Başbakanı #BülentEcevit‘i vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.
Muhittin Böcek
Türk siyasetinin önemli ismi, eski Başbakanımız, CHP ve DSP’nin eski Genel Başkanı #BülentEcevit’i vefatının 15’inci yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.
Zeydan Karalar
Vatanseverliği, dürüstlüğü, halk ve emekten yana olan tavrıyla siyasi tarihimizin en önemli isimlerinden biri olan halkın Karaoğlan’ı #BülentEcevit‘i aramızdan ayrılışının yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP