Barlas’ın “mutluluk” tanımı…

Barlas’ın “mutluluk” tanımı…

ABONE OL
25 Temmuz 2021 14:34
Barlas’ın “mutluluk” tanımı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İktidar yandaşı Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sel felaketi yaşayan Rize ziyaretini yazdı.

“Hiç kaybedenden yana olmadım, hep kazananın yanında yer aldım” sözleriyle bir zamanlar çok konuşulan Barlas, son yasında da “Türkiye’nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var. Erdoğan’ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur” sözlerini kullandı.

Barlas, bugünkü “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın varlığı Beyaz Türkleri mutsuz ediyor” başlıklı yazısında Erdoğan ile yaşadığı bayramlaşma diyaloğundan söz ederek “Bayram günü Cumhurbaşkanı ile telefon aracılığıyla bayramlaşırken, sesindeki kırıklığı hissettim” diyen Barlas, “Hemen açıkladı, ‘Rize’ye baksana, bu kent bu hale düşmüşken bayram sevincini nasıl yaşarım’ dedi. Dün de Rize’deydi Erdoğan…” diye yazdı.

Yazısının devamında Erdoğan’ın Rize’de yaptığı konuşmalardan söz eden Barlas, yazısını şöyle noktaladı: “Türkiye’nin her tür mutsuzluğu ile uykusu kaçan bir seçilmişimiz var. Onu Kıbrıs’ta da, Azerbaycan’da da, Doğu Akdeniz’de de görebilirsiniz. Ve bilirsiniz ki, Erdoğan’ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP