Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut’tan “butlan” açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Genel Başkan Özgür Özel’in Ankara’daki İl Başkanları toplantısında “Mutlak butlan bekliyoruz” dediği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Genel Başkan Özgür Özel’in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Genel Başkan Özgür Özel’in Ankara’daki İl Başkanları toplantısında “Mutlak butlan bekliyoruz” dediği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Bulut, ortaya atılan bu söylemlerin gerçekle hiçbir bağı bulunmadığını belirtti.

“Söz konusu iddia alenen yalandır”

Burhanettin Bulut, sosyal medya üzerinden ya da basına yansıyan söylentileri kesin bir dille yalanlayarak şu sözleri paylaştı:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in, Ankara’da İl Başkanlarımızla yaptığı toplantıda ‘Mutlak butlan bekliyoruz ancak CHP’den ayrılmayacağız’ biçiminde bir söz kullandığı iddiası alenen yalandır. Bu sav, açıkça kamuoyunu yanıltmaya yönelik kurgulanmış bir yanlış bilgi yayma örneğidir.”

Asılsız söylemlere inanmayın çağrısı

Kaynağı belirsiz, doğruluğu kanıtlanmamış bu tür uydurma sözler üzerinden siyasi tartışma oluşturulmak istendiğini vurgulayan Bulut; halkın bu dezenformasyonlara karşı dikkatli olması gerektiğini anımsattı. Bulut, açıklamasını kamuoyuna saygılarını sunarak tamamladı.