Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




İstanbul’da ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması

İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturmasında oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile Mümine Senna Yıldız gözaltına alındı.

İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturmasında oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki,

İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturmasında oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile Mümine Senna Yıldız gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı verilen bazı isimler ise adreslerinde bulunamadı. Bu isimlerin oyuncu Melisa Döngel, şarkıcı Yusuf Güney, internet ünlüsü Cihan Şenözlü olduğu açıklandı.

17 Aralık’ta serbest bırakılan internet ünlüsü Sercan Yaşar’ın etkin pişmanlık kapsamında ifade verdiği, son operasyonun bu ifade sonrasında yapıldığı belirtildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü isimlerin uyuşturucu ile uyarıcı madde kullandığına ilişkin şüphelerin bulunduğunu açıkladı.

Bu kapsamda yedi ismin adreslerinde jandarma ekipleri tarafından arama yapıldığı bildirildi. Aleyna Tilki’nin avukatı Ayşegül Mermer, müvekkilinin evinde yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığını belirterek, “Masumiyet karinesi ve soruşturmanın gizliliği gereği bu aşamada kamuoyuna yansıtılabilecek daha fazla bilgi bulunmamaktadır” dedi.