Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




İmamoğlu’ndan “Terörsüz Türkiye” komisyonuna umut mesajı

İmamoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında kurulan “Terörsüz Türkiye” komisyonuna ilişkin umut dolu bir mesaj paylaştı.

İmamoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında kurulan “Terörsüz Türkiye”

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında kurulan “Terörsüz Türkiye” komisyonuna ilişkin umut dolu bir mesaj paylaştı. İmamoğlu, mesajında devletin, milletin geleceği ile bölünmez bütünlüğü için tüm siyasi partilerin, komisyon üyelerinin içtenlikle, duyarlılıkla, saydamlılıkla hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Kürt sorunun konuşulacağı tek alan olarak TBMM’yi işaret eden İmamoğlu, CHP olarak bu sorumluluğun bilincinde olduklarını, komisyona katılarak üzerlerine düşeni hakkıyla yerine getireceklerini belirtti. “Silahların tamamen sustuğu bir Türkiye istiyoruz” diyen İmamoğlu, komisyonda görev alacak milletvekillerine başarılar diledi.