Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




TBMM’de İmamoğlu pankartı tartışması

TBMM Genel Kurulu’nda CHP grubu, İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için verilen poster afiş yasağının araştırılmasını istedi.

TBMM Genel Kurulu’nda CHP grubu, İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı

TBMM Genel Kurulu’nda CHP grubu, İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için verilen poster afiş yasağının araştırılmasını istedi.

Araştırma önerisinin gerekçesini açıklamak üzere kürsüye çıkan CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, “Free İmamoğlu” pankartını kürsüye astı.

Uzun konuşmasında, “Alınan bu kararlar iktidarın Ekrem İmamoğlu’ndan ne kadar korktuğunun kanıtı, soruşturmanın içinin ne denli boş olduğunun ispatı, yargı eliyle yapılan siyasi müdahalelerin tescili niteliğindedir” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ise şu sözleri kullandı:

“Savcılığın yazısı o kadar gülünç ki; Savcılık Emniyet Müdürlüğü’ne yazıyor, yapamaz. Böyle bir yetkisi yok. Yapsa yapsa Valilik yapar. Kanuna bakıyorsunuz ‘kışkırtmak’ diyor. Ekrem İmamoğlu’nun resmini görünce niye kışkırasınız ki? Niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki? Ekrem İmamoğlu seçilmiş belediye başkanı, resimleri de her yerde olur elbette. Alışacaksınız buna.”