Başarı Katlandı, Müftü Sözünü Tuttu
Müftülük tarafından vaat edilen ödülün motivasyonuyla derslerine daha sıkı sarılan öğrenciler, yıl sonunda büyük bir başarıya imza attı. Okulda iki tane birinci, iki tane ikinci ve iki tane üçüncü öğrenci yetişerek başarı grafiği ikiye katlandı. 12 Mayıs 2025 tarihinde Türkeş Manga’nın bilgilendirmesi ile müftülüğe giden 6 başarılı öğrenciye, 2.500’er TL tutarındaki başarı ödülleri müftülük tarafından IBAN hesaplarına yatırıldı.

Başkan Türkeş Manga’dan Teşekkür Mesajı
KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı olan Türkeş Manga, okul yönetimi ve öğrenciler adına bir teşekkür mesajı yayımladı. Manga açıklamasında şunları kaydetti:
“Sayın Müftümüz Mustafa Kaya, davetimize icabet edip okulumuza gelerek hem öğrencilerimize ufuk açıcı bir konferans verdi hem de onları motive edecek bu anlamlı ödülün sözünü verdi. Bugün görüyoruz ki, bu teşvik öğrencilerimizin başarısını katlamıştır. Kırsaldaki evlatlarımıza sahip çıkan, onların yanında olan ve eğitime gönülden destek veren Sayın Müftümüze okulumuz, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”


