Adana Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yirmi Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde anlamlı bir ileti yayımladı. Karalar, “Bizim tüm çabamız; çocuklarımızın daha mutlu, daha adil bir geleceğe uyanmasıdır” sözleriyle duygularını dile getirdi.
Dört ayı aşkın süredir Silivri Cezaevi’nde bulunan Karalar, toplumsal medya hesabı üstünden önemli gün olaylara ilişkin düşüncelerini paylaşıyor.
Yirmi Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne karşı duyarsız kalmayan Başkan Karalar, yayımladığı iletide şöyle dedi:
“İyi ki varsınız çocuklar! Bugün, sevgiyle koruyup umutla büyüttüğümüz çocuklarımız için çok anlamlı bir gündür: Dünya Çocuk Hakları Günü. Bizim bütün uğraşımız; çocuklarımızın daha mutlu, daha eşitlikçi bir geleceğe göz açmasıdır. Dünya Çocuk Hakları Günü gönül dolusu kutlu olsun.”


