Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




Fed’de yeni dönem

ABD Başkanı Donald Trump, Merkez Bankası Yönetim Kurulu’nda kısa sürede çoğunluğu sağlayacaklarını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Merkez Bankası Yönetim Kurulu'nda kısa sürede

ABD Başkanı Donald Trump, Merkez Bankası Yönetim Kurulu’nda kısa sürede çoğunluğu sağlayacaklarını açıkladı. Lisa Cook’un görevden alınmasının ardından konuşan Trump, Fed Başkanı Jerome Powell’ı “kötü bir tavsiye” ile göreve aday gösterdiğini, bu tercihin ülkeye mali kayıplar yaşattığını savundu.

Trump, konut sektörünün yüksek faiz oranları nedeniyle zayıfladığını, Powell’ın politikalarının piyasayı baskıladığını öne sürdü. Fed Başkanının görev süresinin yakında dolacağını anımsatan Trump, “Neyse ki çok çabuk gidiyor” sözleriyle yeni atamaların yakın olduğunu belirtti.

Bankada çoğunluk sağlandığında konut piyasasının canlanacağını dile getiren Trump, “Her şey harika olacak” sözlerini yineledi.