Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya’da Simge coşkusu

Antalya, FoodFest coşkusunu Simge ile doruğa taşıdı!

Antalya, FoodFest coşkusunu Simge ile doruğa taşıdı!

Antalya, FoodFest coşkusunu Simge ile doruğa taşıdı! Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Uluslararası FoodFest Antalya Gastronomi Festivali’nde sahne alan sevilen sanatçı Simge, Karaalioğlu Parkı’nı dolduran binlerce Antalyalıya unutulmaz bir gece yaşattı.

Antalya’nın yerel lezzetlerini dünyaya tanıtmayı hedefleyen festival, bu yıl kültür-sanatla da zenginleşti. Gündüzleri ünlü şeflerle buluşan Antalyalılar, akşamında ise Simge’nin hit şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek müzikle doydu.

Muhittin Böcek’ten Kültür Vurgusu:

Konseri izleyenler arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de vardı. Konser sonunda Simge’ye çiçek ve plaket takdim eden Böcek, “Antalya’yı bir kültür-sanat şehri haline getirme hedefimizden vazgeçmeyeceğiz” diyerek, konserlerin sürdürüleceği mesajını verdi.

Simge Rüzgarı Esti:

Renkli sahne performansı, yüksek enerjisi ve içten konuşmalarıyla izleyicilerden tam not alan Simge, “Antalya’da olmak benim için her zaman özel” diyerek hayranlarına teşekkür etti.

Gastronominin müzikle harmanlandığı bu eşsiz gece, katılımcıların belleğinde yer edecek anılarla sona erdi.