Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir Müslüman boykota uymuyorsa, imanını sorgulasın!”

İBB Başkanı İmamoğlu’nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanmasıyla başlayan protestolar “boykot” çağrısıyla devam ediyor.

İBB Başkanı İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanmasıyla başlayan protestolar

İstanbul Anakent Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanmasıyla başlayan protestolar “boykot” çağrısıyla devam ediyor.

Yurttaşların başlattığı 2 Nisan boykotu, iktidar kanadında büyük etki yarattı.

Bakanlar önce arka arkaya televizyon kanallarında boykot karşıtı açıklamalar yaptı, ardından bakanlar ve iktidar mensupları sosyal medya paylaşımları yapmaya başladı.

ERBAŞ’IN BOYKOTA DESTEK SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

İktidara yakın isimler boykot çağrısını ve boykot yapacak olan yurttaşları hedef alırken; Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın da boykotçu olduğu ortaya çıktı.

Ankara Millet Camisi’nde teravih namazı kıldıran Erbaş, cami cemaatine şöyle seslenmiş:

“Dilimizden gelen ne varsa yapmamız lazım. Zaten kalbimizle mazlumların, mağdurların yanında olmazsak imanımızı sorgulamamız lazım. Peygamber Efendimiz (s.a.s.); ‘Bir kötülük gördüğünüz zaman onu elinizle düzeltiniz. Elinizle düzeltemezseniz dilinizle düzeltiniz. Dilinizle de olmazsa kalbinizle buğz edin. O da imanın en zayıf noktasıdır.’ buyuruyor. O bile yoksa bir Müslümanda, zalimleri destekleyenleri destekliyorsa, boykota uymuyorsa, boykot ürünlerini hala evine sokuyorsa, hala boykot ürünlerini boykot etmiyorsa imanını sorgulasın o Müslüman.”