Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bizi çukura çekip o tartışmalarla değersizleştirmeye çalışıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanını Erdoğan için “bizi çukura çekip o tartışmalarla değersizleştirmeye çalışıyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanını Erdoğan

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da açıklamalarda bulundu.

Özel’in konuşmasından önemli başlıkla şu şekilde:

Partimiz çirkin bir saldırının altında. Hepinizin gözünün önünde olmuş kurultayımızda, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bu kadar şeffaf, bu kadar açık, yarışmacı ama birbirine saygılı, herkesin gözünün önünde olduğu kurultayımıza kara çalmak için kirli ellerini partimize uzatmaya çalışıyorlar.

1 yıldır bir meczuba dilekçe verdirmişler, dosya açıkta duruyor, bir tane kanıt yok, şimdi gizli tanıklar icat etmeye çalışıyorlar.

Bir tane somut şey ortada yok ama Tayyip Erdoğan bana 3 ayda bir ‘şaibeli kurultay cevap ver’ diyor. Sustuk, cevap vermedik.

Bizi çukura çekip o tartışmalarla değersizleştirmeye çalışıyor. Biz bu oyuna gelmedik, gelenler oldu.

Ve devamında yandaş basından bize iftiralar, hakaretler etmeye çalışıyorlar.

Verilmeyecek en ufak bir hesabımız, Tayyip Erdoğan’ın çirkeflikleriyle, elindeki karayla, bizi çekmeye çalıştığı o kirli çukurla hiçbirimizin işi yok.

‘Benim işim var, Tayyip Erdoğan’ın peşine gideceğim, onun pisliğine bulanacağım’ diyenler onun yanına gidebilirler. Biz biriz ve beraberiz.”

Reklamı Geç