Şimşek’te ara yok

Şimşek’te ara yok

ABONE OL
3 Eylül 2024 13:44
Şimşek’te ara yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ömer Alpdoğan– Lige kötü bir başlangıç yapan, cumartesi günü de kendi sahasında Galatasaray’a 5-1 yenilerek şimdiden düşme adayı olarak gösterilmeye başlanan Adana Demirspor, 15 günlük milli maç arasının değerlendirerek çıkışa geçmek istiyor.

Mavi Şimşekler, 15 Eylül’de deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına Galatasaray maçının hemen ardından başladı.

Mavi Lacivertkli pazar günü kendi tesislerinde Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde rejenerasyon antrenmanı yaptı.

Salonda gerçekleştirilen rejenerasyon antrenmanından sonra Adana Demirspor dün sahada çalışmalara başladı.

SEMİH’TEN TÜMER METİN’E KAPAK

Adana Demirspor’un kaptanı Semih Güler’den, Galatasaray maçında iki farklı renkte kranpon giymesinin eleştiren eski futbolcu yeni yorumcu Tümer Metin’e kapak gibi yanıt geldi.

Katıldığı programda, Semih Güler’in kramponlarından birinin mavi, diğerinin kırmızı renkte olmasının diline dolayan eski futbolcu, Semih Güler için ağır eleştiriler yapmıştı.

Semih Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hadsiz ifadelerin sahibi Tümer Metin’e yanıt verdi. Genç futbolcu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Down sendromu, bireylerin farklılık gösteren bir kromozon yapısına sahip olmalarından kaynaklanan genetic bir durumdur. Down sendromlu bireyler yaşamın her alanında sevgi, saygı ve eşit fırsatlara sahip olmalıdır.

Güzel kızım başta olmak üzere tüm Dowb sendromlu bireylerin toplumda kabul görmesi ve hak ettikleri fırsatlara ulaşabilmeleri için dün farklı renklerde kramponlarla sahaya çıktım.

Farklılık güzeldir, Down sebdromlu bireylerin her yaşta ve konumda karşılaştıkları ayrımcılıkla mücadele edip onların haklarının korumak hepimizib görevi olmalıdor.

#rengimizbelliolsun”

Semih Güler’in paylaşımı başta Teknik Direktör Michael Valkanis olmak üzere çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Spor kamuoyu, şimdi Tümer Metin’in Down sendromlu bireyleri için farkındalık yaratmak amacıyla iki farklı renkte krampon giyen Semih Güler’den özür dilemesini bekliyor.

KUTUPLAŞMA TEHLİKELİ BOYUTA GELDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile taraftarlar arasında sosoyal medyada süren tartışma artık hakaret boyutuna ulaştı.

Transfer tahtasının açılmaması nedeniyle başlayan zıtlaşmanın hakaret boyutuna ulaşmasının Adana Demirspor camiası için artık tehlikeli oluşturduğu beklirtilerek, her iki tarafın da sağduyulu davranmaları ve uygar bir diyalog içine girmeleri isteniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP