“Bayramı bu yıl da ekonomik, sosyal birçok sorunla karşılıyoruz”

“Bayramı bu yıl da ekonomik, sosyal birçok sorunla karşılıyoruz”

ABONE OL
14 Haziran 2024 18:14
“Bayramı bu yıl da ekonomik, sosyal birçok sorunla karşılıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Kurban Bayramı ile Babalar Günü’nü kutladı. Türkiye’de herkesin çok zor ve sıkıntılı günler geçirdiğine vurgu yapan Barut, “Her zorluğu aşacağımızın bilinmesini istiyorum. Dayanışmayı büyüterek ve omuz omuza vererek daha yaşanabilir bir memlekete kavuşacağız. Mübarek Kurban Bayramımız ve Babalar Günümüz kutlu olsun” dedi.
Karne sevinci yaşayan öğrencilerle ailelerini kutlayan Ayhan Barut, kutlama iletisinde şu sözlere yer Verdi:

Ülkemizde bayramı bu yıl da ne yazık ki ekonomik ve sosyal birçok sorunla karşılıyoruz. Her şeye rağmen aydınlık bir geleceğe dair umudumuzu koruyor, dayanışmayı büyütüyoruz. Sağlık, huzur, mutluluk ve refah dolu, hep bayram tadında yaşayacağımız yarınlar temennisiyle mübarek herkesin Kurban Bayramını kutluyoruz. Daha güzel yarınlarda, nice bayramlara kavuşma temennisiyle, herkese iyi bayramlar diliyoruz.

Açlık, yoksulluk ve sefalet dayatmasına karşın varıyla yoğuyla evi, ailesi, geçimi, ülkesi ve milleti için canı gönülden mücadele eden babalarımızı hürmetle anıyorum. Sonsuzluğa göç etmiş babalarımızı, aziz şehitlerimizi ve yiğit gazilerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Bu çok özel günde, iki kız çocuğu babası olarak Babalar Günü’müzü de en içten duygularla kutluyor, herkese sağlık ve mutlulukla dolu güzel günler diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP