Yumurtalı soygun girişimi!

Yumurtalı soygun girişimi!

ABONE OL
30 Nisan 2024 10:13
Yumurtalı soygun girişimi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Sosyal medyada yer alan ‘Otobanda araçların camına yumurta atarak hırsızlık girişimi yapılıyor’ uyarılarından sonra harekete geçen Mersin Emniyeti, yaptığı denetimlerde olayın Adana bölgesinde yer aldığını açıklayarak Adana Emniyetini uyardı.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Kimliği belirsiz kişilerin otobanda seyreden araçların camına yumurta atarak camların kirlenmesinden sonra duran araçlarda hırsızlık ve gasp olaylarını gerçekleştirdiğine dair sosyal medyada yapılan uyarılar Mersin Emniyetini harekete geçirdi. Tarsus-Adana-Gaziantep yolu olarak bilinen TAG Otoyolu’nda gece saatlerinde seyreden araçlara yönelik gerçekleştirilen hırsızlık olayının Adana bölgesinde yer aldığı yapılan denetimler sonrasında ortaya çıktı.

UZMANLAR ‘ARACINIZI DURDURMAYIN’ UYARISINDA BULUNDULAR

Mersin Emniyeti bu konuda kendilerine bir başvurunun olmadığını kaydederken, konunun uzmanları ise araçların camına yumurta atıldığında sürücülerin anında araçlarını durdurmayarak uzun bir süre gitmelerini istedi. Yumurta atılan araç sahipleri araçları durdurursa başka araçla hırsızların takip ederek araca yaklaşıp hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini belirten konunun uzmanları, ‘Takip edilmediğinizi bilecek mesafeye kadar aracınızla durmayın’ uyarısında bulundular.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP