Cem Kotan mazbatasını aldı

Cem Kotan mazbatasını aldı

ABONE OL
4 Nisan 2024 16:55
Cem Kotan mazbatasını aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya/ Olaynet– CHP Konyaaltı Belediye Başkanı olarak seçilen Cem Kotan ve Konyaaltı Meclis üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve büyük bir coşkunun hâkim olduğu mazbata törenine, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Meral Gündüz, CHP Konyaaltı ilçe yöneticileri, partililer başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. Törende Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı İrem Selen Gönültaş’ın elinden aldı. Konyaaltı Belediyesi Meclis üyelerine ise mazbatalarını CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Meral Gündüz verdi. Törende Cem Kotan’ı eşi Demet Kotan ve oğlu Can Ali de yalnız bırakmadı.

İlçe seçim kurulu ve üyelerine seçimi güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirdikleri için teşekkür eden Kotan, şunları söyledi:

“Konyaaltı’nda Türkiye’nin demokrasisine yakışır bir seçim süreci geçirdik. Değerli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanıma, ilçe yöneticilerine siz değerli yoldaşlarıma, Konyaaltılılara çok teşekkür ederim. Meclis üyesi arkadaşlarımızda mazbatalarını alacak. Onlar da 5 yıl boyunca bizlerle görevli olacak. Konyaaltı halkımızın yanında olacağız. 5 yıl boyunca hizmet edeceğiz. Konyaaltı her zaman söylediğimiz gibi huzurlu bir yer. Konyaaltı’nın huzuruna huzur mutluluğuna mutluluk katmaya geliyoruz. Bunları hep birlikte yapacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP