“Yerli sermayemizi kendi vatanından kovan AKP anlayışı…”
  • OLAY NET
  • Gündem
  • “Yerli sermayemizi kendi vatanından kovan AKP anlayışı…”

“Yerli sermayemizi kendi vatanından kovan AKP anlayışı…”

ABONE OL
17 Mart 2024 15:46
“Yerli sermayemizi kendi vatanından kovan AKP anlayışı…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– CHP Aydın Milletvekili / TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Olaynet’e Hollanda’dan yazan yazarımız İlhan Karaçay’ın, “Türkiye’den Hollanda’ya beyin göçü durmuyor” başlıklı yazısına yaptığı yorum da “yerli sermayemizi kendi vatanından kovan AKP anlayışı, ülkemizi büyük bir uçuruma sürüklüyor” sözlerine yer verdi.

CHP’li Bülbül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorumunda şu sözlere yer verdi:

“Ülkede hakettiği değeri göremeyen ve mesleğinin onuruna yakışır bir hayat standardı sunulmayan mühendisler ve doktorlar, ne yazık ki yurt dışına göç etmek zorunda kalıyor.

Erdoğan’ın “Giderlerse gitsinler” söylemi bu ülkenin çalışanlarının değerini hor görmektir. Beyin göçü ile yurt dışına taşınan vatandaşlarımız sebebiyle ülkemiz ne yazık ki yakın gelecekte zor günler yaşayacak gibi görünüyor.

Beyin göçü dalgasının önlenmesi için çaba harcamak bir yana, yerli sermayemizi kendi vatanından kovan AKP anlayışı, ülkemizi büyük bir uçuruma sürüklüyor. Bu ülkenin imkanları ile yetişmiş vasıflı iş gücüne hakettiği değeri vermek, beyin göçünü önlemek için çaba göstermek ve insani yaşam standartları sunmak bir zorunluluktur!”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP