“Yeni dönemde sosyal belediyecilik anlayışımız artarak sürecek…”

“Yeni dönemde sosyal belediyecilik anlayışımız artarak sürecek…”

ABONE OL
10 Mart 2024 13:28
“Yeni dönemde sosyal belediyecilik anlayışımız artarak sürecek…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Seçim çalışmalarını sürdüren Seyhan Belediye Başkanı, İYİP Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, yeni dönemde sosyal belediyecilik anlayışlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Katılımca demokrasi anlayışıyla belediyeyi halkıyla birlikte yönetmeyi ilke edindiğinin altını çizen Akay, güneyden kuzeye tüm mahalleleri ziyaret ederek halk ile bütünleşiyor.

Çözüm odaklı, halkın belediyecilik yönetimine katılımını sağlayan bir yönetim anlayışı ile 5 yıl boyunca Seyhan halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Akay, mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri, dernekler, spor kulüpleri ile buluşmalarında ilkeli ve doğru bir belediyecilik hizmeti verdiğini halktan gelen geri dönüşümle görmenin de kendisine gelecek döneme ait yol haritası olduğunu söyledi.

İnsanı yöneticilikte merkezde tutan ve toplumdan gelen talepleri de dikkate almayı ilke edinen belediye başkanlığı dönemindeki hizmetlerinin devamının önümüzdeki 5 yıl içinde de süreceğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Sizlerin bize güvenerek verdiğiniz yetkiyi sizlere hizmet olarak vermek benim temel amacımdır. Yeni dönemde birlikte karar verip projelerimizi bu temel ilkeler üzerinden ilerleterek siz kıymetli Seyhan halkına hizmet olarak sunacağız’ sözlerini kullanıp onların sevgisiyle, azimle çalışacağının garantisini verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP