“Tüm partilerden destek alıyoruz…”

“Tüm partilerden destek alıyoruz…”

ABONE OL
30 Mart 2024 11:04
“Tüm partilerden destek alıyoruz…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Now TV’de Ezgi Gözeger ile Çalar Saat Hafta Sonu programının canlı yayın konuğu oldu.

Çetin, görev başında olduğu on yıl içinde bir çok ilkleri gerçekleştirildiklerini belirtirken “tüm partilerden destek alıyoruz, projelerimiz örnek alınıyor, öğrenci yurtlarımız, semt kreşlerimiz bunlardan ikisi” dedi.

Çetin’in açıklaması şöyle:

“Herşey çok güzel gidiyor. Bunun böyle olacağını biliyorduk. On yıldır elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yapılan tüm araştırmalarda on yıl boyunca onüç kez Türkiye’nin en başarılı belediyesi seçildik. Bu Çukurova halkının büyük bir teveccühü. Çukurova halkı bilinçli seçmenlerden oluşuyor. Bir de yerel seçimin ayrı bir özelliği var. Genel seçimde herkes partisine oy vermek ister, ancak yerel seçimde değişik düşünüyor. Tanıdığı, bildiği, güvendiği adaya oy veriyor. Bunun böyle olacağını biliyorduk. İyi bir başlangıç yaptık. Bugün Çukurova’da yaşayan tüm kesimlerin desteğini alıyorum. Bütün siyasi partilerden bizim gibi düşünenler çok fazla. Oy pusulasında beğendiğim, güvendiğim adaya oy vermekle partimden vaz geçmiş olmuyorum, siye düşünüyor. On yıl boyunca yaptıklarımız da ortada. Her yıl bir toplu açılış ya da temel atma töreni gerçekleştirdik. Bunların tamamına yakınına sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Çukurova halkı yaptıklarımızın farkında. Toplumun tüm katmanlarını düşünüp ona göre projeler gerçekleştirildik. Projelerimizin bir çok başka yerlerde örnek alındı…”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP