“Seyhan’ı yönetip birlikte başaracağız…”

 “Seyhan’ı yönetip birlikte başaracağız…”

ABONE OL
28 Mart 2024 20:22
 “Seyhan’ı yönetip birlikte başaracağız…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Seyhan Belediye Başkanı ve İYİP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, pazar günü herkesin sandık başına giderek Seyhan halkının kazanması için oylarını kullanacağın söyledi.

5 yıllık belediye başkanlığı döneminde her zaman ‘Seyhan’ı birlikte yönetme’ ilkesiyle hareket ettiğini belirten Başkan Akay, demokrasilerin bayramı olan seçimlerin ilçenin yazgısını belirleyen faktör olduğuna vurgulamasının ardından şunları söyledi:

“Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin Seyhan halkı tarafından takdirle karşılanıyor olmasını her zeminde görerek hissettik. Seyhan hizmete susamış bir ilçe olarak bizim halkın kazanmasına yönelik belediyecilik ilkemizle en güzel hizmetleri aldı. Yeni dönemde de Seyhan halkının desteği ile bu hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz.

Bir beş yıl daha halkımızla birlikte Seyhan’ı yönetip birlikte başaracağız. Ben bunu halkımızdan gelen güzel dönüşümler ile görüyorum. Seyhan halkı sandığa gittiğinde kendisine hizmet edeni takdir etmesini bilir. Her zaman aklıselim davranarak kendisinin yanında olanı, hizmet edeni Seyhan halkı takdir eder. Ben Seyhanlıya her zaman güvendim, güvenmeye de devam ediyorum.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP