“Karalar’ın asfalttan ibaret 1960 model belediyeciliği…”

“Karalar’ın asfalttan ibaret 1960 model belediyeciliği…”

ABONE OL
24 Mart 2024 17:03
“Karalar’ın asfalttan ibaret 1960 model belediyeciliği…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA/ Olaynet– İYİP Anakent Belediye Başkan Adayı Dr.Ayyüce Türkeş, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Adana’nın ilçelerini, STK’ları, esnaflarla bir araya gelip sorunlarını dinleyen, yapacaklarını anlatan Türkeş, “Adana’mızın Zeydan Karalar ile kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Adana’mız İYİ belediyeciliği istiyor” dedi.

Anakent Belediye Başkan adayı Dr. Ayyüce Türkeş, İl Başkanı Veysel Yıldız, Parti İçi Eğitim Başkanı Ayşe Sucu ile birlikte Kocavezir ve Melekgirmez Çarşısı’nda esnaflala buluştu. Burada esnafların sorunlarını dinleyen Dr. Türkeş; “Seyhanlı hemşehrilerimiz 31 Mart’tan itibaren problemlerini çözecek, gerçek hizmeti, samimi başkanı, İYİ belediyeciliği istiyor. 31 Mart’ta Adanalı hemşerilerimin önünde iki seçenek var. Ya Zeydan Karalar’ın asfalttan ibaret 1960 model belediyeciliği, ya da Ayyüce Türkeş’in tüm Adanalıların sorunlarını çözmeye yönelik vizyoner belediyeciliği. Adana’mızın Zeydan Karalar ile kaybedecek bir 5 yılı daha yok” dedi.

Dr. Türkeş beraberindekilerle birlikte Çitçiler Birliği’ni de ziyaret etti. Yapılan görüşmede çiftçilerin gelirini arttıracak projelerini paylaşan Dr.Türkeş şunları söyledi:

Paydaşlar tarım teknolojilerini takip edecek. Tarım Bilimleri Akademisi olarak da hizmet verecek bu merkez. Merkez, biyoçeşitlilik ve tarım teknolojileri gibi AR-GE çalışmaları yürütecek. Bu çalışmalar için gerekli altyapıyı girişimcilere sunacağız. Narenciye, soya, yer fıstığı ve muz gibi ürünlerimizi markalaştıracağız, küresel piyasaya entegre edeceğiz. Adana’mızın uluslararası görünürlüğünü arttıracağız. Tarım sektöründe robotik teknolojilerin geliştirilmesi ve kullanılmasını teşvik edeceğiz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP