Mersin/ Olaynet– Anakent Belediye Başkanı ve CHP Anakent Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘2. Dönem Tanıtım Toplantısı’ düzenleyerek Anakent olarak gelecek 5 yıllık dönemde yaşama geçirecekleri projeleri kamuoyuna duyurdu. Toplantıda Başkan Seçer, ‘Kalkınmacı, sosyal ve yenilikçi belediyecilik’ alanında hayata geçirdikleri projeleri sıralarken; ‘2024-2029 dönemi için yatırım, hizmet ve faaliyet hedeflerini’ anlattı ve “Memnuniyetle bir 5 yıl daha” dedi.
Belediyecilikte bir model olduklarının altını çizen Seçer, “Memnuniyetle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
Sosyal belediyecilikle Türkiye’ye örnek olduklarını belirten Seçer, “Her alanda çığır açtık. Kafalar değişti ne çok değişti. İnovatif, vizyoner, yenilikçi bir anlayış getirdik. Sözümüzdür; Mersin metrosu tamamlanacak, Mersinlilerin hizmetine girecek” diye konuştu.
İkinci 5 yılda yaşama geçirilecek Sosyal Konut Projesi’nin Türkiye’ye model olabileceğini belirten Seçer, “İşte sosyal belediyecilik budur. Mersin Büyükşehir Belediyesi de sosyal belediyeciliğin adıdır, ta kendisidir” diye belirtti.
Yerel seçimlere ilişkin de konuşan Seçer, sandığa giderken hiçbir endişelerinin olmadığı vurgusunu yaparak, “Çünkü bu başkan ve ekibi 2,5 milyon insana ayrımcılık yapmadan hizmet ediyor” sözlerine yer verdi.