“Adana hak ettiğini alacak”

“Adana hak ettiğini alacak”

ABONE OL
8 Mart 2024 18:25
“Adana hak ettiğini alacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ OlaynetİYİP Milletvekili, Anakent Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Ticaret Odası ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Türkeş, Adana’nın tarım ve sanayideki eski günlerine dönmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Adana’nın hak ettiğini alması için çalışacağız” dedi.

Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram’ı ve yönetimini ziyaret eden Türkeş,  yaptığı konuşmada, Adana’nın kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi. Adana’nın kendine özgü sorunları, beklentileri olduğunu ifade eden Türkeş, tarım ve sanayinin de bunların en önemlileri olduğuna dikkat çekti.

Türkeş, iş adamlarıyla yaptığı görüşmelerle ilgili şunları söyledi:

“Adana için birçok özelliği ve değeriyle geçmişten geleceğe dönük hedefler oluşturulmalı ve eski günlerine geri dönülmeli. Hem bugününü hem de geleceğe dönük gitmesi gereken noktaları ve Adana’ya daha fazla nasıl değer katılabilir, Adana’mızın sorunlarının çözümünde ne gibi fırsatlar yaratılabilir bunların üzerinde istişarelerde bulunmak ve hayata geçirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Adana hak ettiğini almalı, alacak. Adana için yapılacak ne varsa biz her zaman hazırız.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP