“5 yıl boyunca uyum içinde çalıştık”

“5 yıl boyunca uyum içinde çalıştık”

ABONE OL
7 Mart 2024 14:54
“5 yıl boyunca uyum içinde çalıştık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Çukurova Belediye Meclisi 2024 yılı Mart ayı toplantıları ile görevini tamamlıyor. Son oturumlarını yapan Çukurova Belediyesi Meclisi karşılıklı vedalaşma atmosferinde geçiyor.

Gündem dışı söz alan AKP Grup Sözcüsü Recep Özdemir, 31 Martta yeni bir yerel seçim yapılacağını belirterek, “Bizler bu mecliste 5 yıl boyunca birlikte çalıştık. Yeni dönemde bazı arkadaşlarımız olacak bazıları olmayacak. Ben AK Parti grubu adına sözü aldım ve helallik istiyorum. 5 yıl boyunca bazen tartıştık bazen gülüştük. 5 yıl içinde kırdığım insanlar varsa helallik istiyor, seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İYİP Grup Sözcüsü Nevzat Hız da, Başkan Soner Çetin, meclis üyeleri ile bürokratlara teşekkür etti. Nevzat Hız, Bundan sonra daha iyi olacak, Çukurova da iyi olacak. 5 yıl boyunca dostluklar kurduk. Deprem. pandemi gibi zorlu günler yaşadık ama hepsinin üstesinden hep birlikte geldik” sözlerini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise Çukurova Belediye Meclisinin tüm partilerin katılımı ile grup toplantısı yaptığını , tek grup halinde hareket ettiğini bunun bir ilk olduğunu belirtmesinin ardından şunları söyledi:

“5 yıl boyunca meclisle uyum içinde huzurlu bir belediye başkanlığı yaptım. Biz hep doğrunun yanında olduk. Bundan dolayı genellikle kararlarımız oy birliği ile geçti. Borçlanmanın oylandığını hiç unutmam. Çünkü AK Parti ve MHP’li arkadaşlarım bana güvendikleri belirtip borçlanmaya onay vereceklerini söylediler. Bu benim için unutulmazdır. Burada önemli dostluklar kurduk. Bazı arkadaşlarımız devam edecek bazıları devam etmeyecek ama dostluğumuz sürecek. Ben sizlerden razıyım Allah da sizlerden razı olsun. Yine adayım ve seçimi alacağımı görüyorum. Varsa bir hakkım helal olsun, sizlerden de hakkını helal etmesini bekliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP