“Cumhur İttifakı adaylarımıza oy vermemiz gerekir …”   

“Cumhur İttifakı adaylarımıza oy vermemiz gerekir …”  

ABONE OL
9 Şubat 2024 14:35
“Cumhur İttifakı adaylarımıza oy vermemiz gerekir …”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler için 15 ilçede gösterdiği belediye başkan adayları AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katılımı ile tanıtıldı.

AKP’li Mustafa Elitaş, 31 Mart’taki seçimlere giderken Adana’da 15 ilçe, bir anakent belediyesi olmak üzere 16 sandıkta da Cumhur İttifakını çıkaracaklarını söyledi. Belediye Meclisi’ndeki 76 kişiden 51’nin Cumhur İttifakının olduğunu aktaran Elitaş, şunları söyledi:

“51 büyükşehir belediye meclisi seçtiysek, Cumhur İttifakı güçlü iki çoğunluğa sahipse demek ki bizim belediye başkan adaylarımız için mahalle mahalle ev ev kapı kapı dolaşıp Cumhur İttifakı adaylarımıza oy vermemiz gerekir. Birini birinden ayırmamız mümkün değil. Birini birinden farklı düşünmemiz söz konusu değil. Nasıl ki Adana Büyükşehir bizim için önemliyse Pozantı da bizim için önemli, her taraf bizim için önemli. Tüm belediye başkan adaylarımız için Cumhur İttifakında oyları toparlayabilmemiz için gayret göstermemiz gerekir.”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Adana için tarihi günlerden birini yaşadıklarını söyledi. Cumhur İttifakının milli birlik ve beraberlik ittifakı olarak kurulduğunu vurgulayarak, bugüne kadar omuz omuza yürüdüklerini, büyük işlere imza attıklarını anlattı. Kenti, yerel yönetim alanında da daha güçlü hizmetlere kavuşturmak için hazır olduklarını dile getiren Çelik, “Hep beraber, Seyhan ve Ceyhan nehirleri gibi bereketli Çukurova’yı daha da bereketli hale getirmek için kolları sıvamaya, yerel seçimlere damgamızı vurmaya hazırız, kararlıyız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP