“Ben CHP’yi bırakmadım; beni kopardılar!”

“Ben CHP’yi bırakmadım; beni kopardılar!”

ABONE OL
22 Şubat 2024 16:25
“Ben CHP’yi bırakmadım; beni kopardılar!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, seçim kampanyası sürerken yurttaşlarla söyleşti, esnafların sorunlarını dinledi.

Çetin, yurttaşların “neden İYİ Parti’den aday oldun?” sorusuna, adaylık sürecinde yaşadıklarını anlatan anlatarak yanıt verdi.

Çetin, bugün olsa yine Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yer alacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Ben adam satmam, kimseyi de yarı yolda bırakmam. Yine olsa Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veririm. Benim CHP’nin kurumsal kimliği ile bir sorunum yok. Ben kurulduğundan beri CHP’li bir ailenin çocuğuyum. Ben CHP’yi bırakmadım. Adeta beni kopardılar.

CHP yönetimi beni sürekli oyalayıp sonrasında aday göstermeyince Sayın Meral Akşener beni aradı ve Çukurova’ya hizmetin devam etmesi gerektiğini söyleyerek adayımız ol dedi. Uğradığım haksızlıkla mücadelemde bana destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Bana herkesin başkanı diyorlar. Çünkü ben belediye başkanı seçildikten sonra parti rozetini çıkarıp her kesime eşit ve adaletli hizmet götürdüm. Belediye başkanlığı siyaset değil hizmet makamıdır. Şimdi de her partiye mensup vatandaşlarımın oylarını istiyorum. Yerel seçimler farklıdır. Partiden çok adaya oy verilir. Bana oy verenler partilerinden vazgeçmiş sayılmazlar. Milletvekilliği seçiminde partisine oy veren hemşerilerimim yerel seçimlerde doğru aday oy vereceklerine inanıyorum. Biz bu seçimi herkesin desteğini alarak kazanacağız.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP