“Emekli ile dalga geçecek rakamlar bunlar…”

“Emekli ile dalga geçecek rakamlar bunlar…”

ABONE OL
19 Ocak 2024 15:58
“Emekli ile dalga geçecek rakamlar bunlar…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen emekli buluşmasına katıldı. Emeklilerin “dertlerini” anlattığı buluşmada, Özel iktidara tepkisi yineledi.

Burada emeklilerin sorunları ile iktidarın emekliye geçinebilmesi için verdiği açlık sınırının altındaki aylığa ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özel, şunları söyledi:

 “Çok farklı siyasi görüşlerden emekliler bugün burada misafirimiz. Burada siyasi bir toplantı yapmıyoruz. Bugün Türkiye’nin inanılmaz bir gündemi var. Ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak, Recep Tayyip Erdoğan’ın dün söylediği, ‘Özgür Efendi’ diye söylediği dünya kadar söz var. Hepsi cevap bekler, Devlet Bahçeli’nin söyledikleri var, cevap bekler. Çok sayıda siyasinin değerlendirmeleri var, onlarla ilgili konuşmak ister. Ama bugün hiçbirini konuşmayacağım. Çünkü bu memlekette esas konuşulması gereken şey, hayat pahalılığı, enflasyon ve onun en başta ezdiği emeklilerken hep isterler ki başka şey konuşulsun. Bu seneyi emekli yılı ilan ettiler, emekli yılının başında emekli ile dalga geçecek rakamlar ilan ettiler. Madem ‘emekli yılı’ dediniz ama gereği yapılmadı, hiç olmazsa bugün emeklilerin günü başka bir şey konuşmayacağım, sırf emeklileri konuşacağım”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP