Tüm ligler süresiz ertelendi

Tüm ligler süresiz ertelendi

ABONE OL
12 Aralık 2023 13:14
Tüm ligler süresiz ertelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, takımının Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın bitiş ile birlikte karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk atmasının yankıları sürüyor.

Saldırı sonrası olağanüstü toplanan Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, açıklamasında “Bu gece Türk futboluna utanç dolu bir yumruk atıldı. Bu olaya karışan herkes bunun bedelini ödeyecek. Hiç kimsenin bir hakeme böyle davranma hakkı yok. O yüzden burada alacağımız karar çok sert olacak” dedi.

Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, Büyükekşi toplantının ardından şu açıklamayı yaptı:

“Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren, hakemlere yönelik suça teşvik eden herkes bu aşağılık suçun ortağıdır. Kulüp başkanlarının, yöneticilerinin, teknik direktörlerinin, televizyon yorumcularının hakemleri hedef gösteren sorumsuz açıklamaları bugün bu alçak saldırıya zemin hazırlamıştır. Bu insanlık dışı saldırının sorumluları ve azmettiricileri hakkında devletimizle eş güdümlü olarak hak ettikleri tüm cezai işlemler uygulanmaya başlanmıştır. Sorumlu kulüp, kulüp başkanı, yöneticileri ve Halil Umut Meler’e saldırıda bulunan tüm suçlular, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. TFF Yönetim Kurulu kararı ile tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP