İsrail’e “Hamas avı” resti: Ciddi sonuçları olur!
  • OLAY NET
  • Gündem
  • İsrail’e “Hamas avı” resti: Ciddi sonuçları olur!

İsrail’e “Hamas avı” resti: Ciddi sonuçları olur!

ABONE OL
5 Aralık 2023 13:48
İsrail’e “Hamas avı” resti: Ciddi sonuçları olur!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan Wall Street Journal gazetesi, İsrail’in, Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerine yönelik suikast planları yaptığını yazdı.

Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, İsrail iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet (Şabak) Direktörü Ronen Bar, İsrail devlet televizyonu KAN’da yayımlanan bir kayıtta, “Katar, Türkiye ve Lübnan dahil olmak üzere dünyanın her yerinde Hamas liderlerini, yıllar sürse bile öldürmeye kararlı olduklarını” belirtmişti.

Türk istihbarat kaynakları, İsrail’in, Türkiye dahil Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerini hedef alacağına ilişkin uluslararası basında yer alan haberler ile İsrailli yetkililerin bu yöndeki açıklamalarını gerekçe göstererek muhataplara gerekli uyarıların yapıldığını , ayrıca bu yöndeki bir tutumun ciddi sonuçları olacağını bildirdi.

Yetkililer, değişik istihbarat servislerinin daha önce de Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yasa dışı faaliyetler gerçekleştirmeye çalıştığını anımsatarak, hiçbir servisin bu tür operasyonlarına izi verilmediğini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP