Rubiales’in annesi açlık grevine başladıiii

Rubiales’in annesi açlık grevine başladıiii

ABONE OL
29 Ağustos 2023 10:35
Rubiales’in annesi açlık grevine başladıiii
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadınlar Dünya Kupası finali kutlamasında oyuncu Jenni Hermoso’yu öptüğü için görevinden geçici olarak uzaklaştırılan İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales’in annesi açlık grevine başladı.

Ekonomist Dergisi’nde yer alan habere göre, kendisini bir kiliseye kilitleyen anne Angeles Bejar, oğluna yapılan “insanlık dışı muameleyi” protesto ettiğini duyurdu.

“Oğlum kimseye zarar veremez” diyen Bejar, açlık grevinin “oğluna karşı yürütülen insanlık dışı ve kanlı ava bir çözüm bulunana kadar” süreceğini söyledi.

Rubiales, İspanya’nın Avustralya’da kazandığı dünya kupasının ardından düzenlenen ödül töreni sırasında milli takım yıldızı Hermoso’yu dudağından öpmesinin ardından FIFA tarafından açığa alınmıştı.

46 yaşındaki Luis Rubiales, istifa etmesinin beklendiği federasyonun acil toplanan genel kurulunda “istifa etmeyeceğim” dedi ve “sahte feministlerin” başlattığı cadı avının kurbanı olduğunu ileri sürdü.

Rubiales, öpücüğün Hermoso’nun “rızasıyla” ve “karşılıklı” olduğunu savundu. Hermoso ise öpücüğe rıza göstermediğini ve “bir saldırının kurbanı” olduğunu söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP