Yaza karşın sanata devam

Yaza karşın sanata devam

ABONE OL
6 Temmuz 2023 16:35
Yaza karşın sanata devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBUL/ İsmail Başkan- yaz mevsiminde bastıran sıcaklar nedeniyle boşalmasına karşın, kenti yaratan kültür hiçbir zaman durmuyor. İstanbul’da sanat galerilerinin yoğunlukta olduğu bir semt olan Nişantaşı’nda yeni açılan bir galeri olan Best Art Galery üçüncü karma sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Katman adı verilen karma sergiye 12 sanatçı katılıyor. Bunlar: Adem Başpınar, Ekrem Egeli, Hakan Esmer, Halime Türkyılmaz, Mehmet Yıldırım, Meltem Akkaya, Nusret Aktay, Özgür Eryılmaz, Pelin Özgöçen, Serdar Leblebici, Soner Göksay ve Yiğit Yazıcı.

Galerinin kurucusu Meryem İpek yaz döneminde sergilere devam edeceklerini, eylül ayı ile birlikte yeni sezona merhaba diyeceklerini belirtti. İpek, Mürekkephaber’e şunları söyledi:

“Biliyorsunuz yaz döneminde biraz talep azalır ama bizim sergilerimiz ilgi görüyor. İstanbullular sergi salonlarını gezip görmeyi bırakmasınlar. Sanatseverler galerimizden veya instagram sayfamızdan bizi takip edebilirler ve isterlerse resim satın alabilirler. Çünkü biz müzayede de yapıyoruz.”

Katman adlı sergi 1 Ağustos’a kadar Best Art Galeri’nin Teşvikiye Ahmet Fetgari sokaktaki adresinde görülebilir

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP